Primavetrendelo.hu / Olvasnivalók / Dr Bánfi/Dr Donka blogja
Bolha és kullancsirtó kisokos kutyáknak
2018-05-24
Mivel kutyáink bolha és kullancs mentesítése alapvető fontosságú, a gyógyszergyártók ezért igyekeznek minden igényt kielégíteni a védekezés terén. Ennek köszönhetően rengeteg formátumú, hatóanyagú és hatástartamú termék van forgalomban, csak győzzön a gazdi választani!
Kajla Mikey
2017-10-03
Mikey-t augusztus elején hozta be a tulajdonosa, mert a kutyus a délelőtti kerti hancúrozása óta furcsán viselkedett. Eleinte csak a fejét rázta, de jókedvű volt. Később a fejrázás abbamaradt, de Mikey bal füle kicsit lefelé konyult, tehát Mike kajla lett. ☹
Új kutya a háznál!
2017-06-02
Miután Ön kiválasztotta kedvencét, javasoljuk, hogy mihamarabb keresse fel állatorvosát, aki megvizsgálja a kiskutyát, Ezután a gazdi 2-3 napig megfigyeli a kutyust. Csak egészséges állatnak célszerű védőoltást beadni, ezért ügyelni kell a kiskutya kedvére, étvágyára, vízfogyasztására, vizeletére és a bélsár jellegére.
Időskori izületi elváltozások kutyán
2015-05-29
A kutyatenyésztés során a kialakítandó fontos tulajdonságok figyelembevételénél sokszor elsikkad az állat mozgásszervrendszerének épsége és folyamatos javítása. Így létrejöhettek olyan kutyafajták, melyekre kifejezetten jellemzőek a különböző örökletes és veleszületett ízületi elváltozások, melyek hatása, a fájdalmas mozgás, már sokszor fiatal korban jelentkezik.
A gyógyszerbeadás rejtelmei
2015-05-29
Az egyes betegségek kezelésekor az állatorvos igen gyakran szájon át beadandó gyógyszert rendel, kutyának, macskának egyaránt. Hazaérve kezünkben a kiváltott gyógyszer, előttünk az állat, de hogy kell ezt mind beadni?
Cikkkategóriák
Röviden blogunkról
Dr Bánfi András 2009-ben az év állatorvosa díjat nyerte el. Rendelőintézetünk egyik közkedvelt állatorvosa. Blogjában a Nálunk megforduló érdekes eseteket, betegségeket mutatja be, melyek hasznos információval szolgálhatnak megelőzésben vagy utókezelésben a tulajdonosoknak.
Legutóbbi írásaink
Koronavírus
2020-03-24
Nyúl SOS
2019-04-18
Kérjen időpontot!
Rendelőintézetünk hétköznaponként 8-20.00 óráig tart nyitva!
Ügyeleti jellegű nyitvatartás: hétköznap 20.00-22.00 óráig, szombaton és vasárnap (ünnepnapokon) 9-20.00 óráig.
UH, MRI, CT, endoszkópos vizsgálatra, neurológiai , ortopédiai, egzotikus szakrendelésre kérjen telefonon időpontot!
+36 1 306 1364
Orvosi szolgáltatásaink
Sebészet
Szemészet
Bőrgyógyászat
Neurológia
Aneszteziológia
Ortopédia
Senior Care
Traumatológia
Kisállat MRI
Belgyógyászat
Kisállat CT
Ultrahang
Egzotikus állat kezelés
Rendelőintézetünk térképen
Állatorvos Budapest
Primavet Rendelő Kft. - Minden jog fenntartva
1152. Budapest, Rákos út 60.
Telefon: (1) 306 1364
Új Széchenyi terv
ImreGabri