Primavetrendelo.hu / Bemutatkozunk / Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A PrimaVet Rendelőintézet fő profilja a sebészet. A hasűri, mellüri, lágyszöveti és plasztikai sebészeten túl főképpen a traumatológiai és ortopédiai, valamint a szemészeti műtétek terén szereztünk jártasságot. Ezzel a szakterülettel összefüggően a röntgenológiai vizsgálatokkal és magukkal a kezelési, műtéti eljárásokkal kiemelt módon foglalkoznak: Dr. Zsoldos László, volt egyetemi tanársegéd (Sebészeti és Szemészeti Tanszék), klinikus szakállatorvos; Dr. Bánfi András, volt egyetemi tanársegéd (Sebészeti és Szemészeti Tanszék), kisállatgyógyász szakállatorvos és Dr. Kendik Zsolt, volt egyetemi adjunktus (Sebészeti és Szemészeti Tanszék).

Szolgáltatásaink

A neurológiai műtétekkel Zsoldos dr. (gerincbetegségek és elváltozások) 1980 óta, Kendik dr. 1991 óta foglalkozik intenzíven. A leggyakoribb két gerincelváltozás (porckorongsérv, lófarokszindróma) műtéteink száma ez idő alatt a több ezres nagyságrendet érte el.

Az ortopédiai betegvizsgálat és műtétek végzése Bánfi dr fő feladata. 1989 óta foglalkozik intenzíven ezen megbetegedések vizsgálatával és műtéti megoldásaival. (kereszteződő szalagszakadás, porcleválások, csontfejlődési rendellenességek, fiatalkori csont-izületi problémák stb)

A traumás végtagsérülések, csonttörések műtéti kezeléséért és az új, arthroszkópiás műtétekért Kendik dr a felelős.

A belgyógyászattal, valamint gynecologiai betegségekkel, mesterséges megtermékenyítéssel és az azzal összefüggő műszeres vizsgálatok végzésével (Ultrahang) Dr. Donka Melinda állatorvos foglalkozik.

Rendelőintézetünkben 2013-tól Ultrahang szakrendelés is elérhető, melyre időpontokat telefonon keresztül kérhetnek: +36 1 306 13 64 számon. Dr. Tóth Enikő állatorvos kollegina szaktudását Bécsben és Giessenben sajátította el.

MRI és CT gépünk működéséért, vizsgálatokért Dr Kendik Zsolt és Dr Benda Dávid a felelős. A vizsgálatokról többet itt olvashat. Előjegyzést kérjen telefonon: +36 1 306 13 64 telefonszámon.

Egzotikus állatok, nyulak, görények, hörcsögök, mely speciális szakterület egyre komolyabb kihívásokat tartogat számunkra, ezen állatfajokon végzett műtéti beavatkozások száma rendelőintézetünkben egyre nő. Dr. Donka Melinda,Dr. Hámori Andrea, és Dr. Tóth Enikő e különlegesnek mondható állatok gyógyításával foglalkoznak nálunk, specialistaként.

Műtétek alatt nagy figyelmet fordítunk az állatok altatására, a folyamatos fájdalomcsillapításra. Dr Horváth Oleszja szakterülete az aneszteziológia, precíz munkájával 2011 óta irányítja a műtéti előkészítést, altatási folyamatokat.

Orvosaink folyamatosan továbbképzik magukat. Külföldi és hazai továbbképzéseken vesznek részt. Hazai konferenciákon számos előadást tartottak. Dr. Hováth Oleszja, akinek másik szakterülete a bőrgyógyászat, 2007-ben szerezte meg a kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát, Dr. Hámori Andrea pedig 2010-ben végezte el a postgraduálid képzést.

Kérjen időpontot!
Rendelőintézetünk hétköznaponként 8-20 óráig, 20-22 óráig illetve szombaton 9-22 óráig, vasárnap 9-20 óráig ügyeleti jellegűen tart nyita.
UH vizsgálatra, neurológiai szakrendelésre, MRI, CT vizsgálatra kérjen időpontot telefonon, vagy emailben.
+36 1 306 1364
Orvosi szolgáltatásaink
Sebészet
Szemészet
Bőrgyógyászat
Neurológia
Aneszteziológia
Ortopédia
Senior Care
Traumatológia
Kisállat MRI
Belgyógyászat
Kisállat CT
Ultrahang
Egzotikus állat kezelés
Rendelőintézetünk térképen
Állatorvos Budapest
Primavet Rendelő Kft. - Minden jog fenntartva
1152. Budapest, Rákos út 60.
Telefon: (1) 306 1364
Új Széchenyi terv
ImreGabri